✓ Grote en kleine projecten
✓ Automatisering van machines
✓ Werkzaam in veel sectoren

Als vaste waarde in de automatisatiewereld, bieden wij alleen de beste producten aan van merken zoals FactoryTalk. Dit topmerk maakt softwarepakketten voor visualisatie en kan daarom zeker niet ontbreken in ons aanbod. Bij MR Automation uit Brugge en Herentals zorgen we voor een deskundige installatie van alle producten. Ontdek snel hoe we te werk gaan!

Heeft u interesse in FactoryTalk?


Vul het contactformulier nu in
MR Automation BV

Waarom heeft u FactoryTalk nodig?

Wanneer u uw bedrijf optimaliseert met nieuwe technologieën, is het belangrijk om niet alleen aan de machine-automatisatie te denken. Er zijn namelijk nog andere belangrijke onderdelen die uw bedrijf efficiënter doen draaien. De apparatuur van dit merk verzamelt bijvoorbeeld allerlei informatie, waardoor u eenvoudig de gegevens van uw bedrijf beheert. Daarnaast gebruikt het machine learning om steeds slimmer te worden en helpt het u om datagestuurde beslissingen te nemen. De producten van FactoryTalk helpen u om de volgende stap in uw procesautomatisering te zetten.

Contacteer ons als u interesse heeft

Ziet u het al helemaal zitten om realtime gegevens en inzichten over uw productie te krijgen dankzij de apparatuur van FactoryTalk? Neem dan vandaag nog contact met ons op door ons handige contactformulier in te vullen. We leggen u ook graag alles uit over onze andere systemen, zoals het DCS-systeem PlantPAx waar we zeer bekend mee zijn.

Contacteer ons

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.