✓ Grote en kleine projecten
✓ Automatisering van machines
✓ Werkzaam in veel sectoren

Als ervaren ingenieurs zijn wij goed bekend met het DCS-systeem PlantPAx van Rockwell Automation. Dit distributed control system kent voor ons geen geheimen meer. U bent daarom altijd welkom bij MR Automation in Brugge en Herentals als u graag een deskundige installatie van dit systeem wenst. Wij gaan steeds nauwkeurig te werk, zodat uw bedrijf ten volste kan genieten van de vele voordelen die een distributed control system te bieden heeft.

Heeft u interesse in DCS-systeem?


Vul het contactformulier nu in
MR Automation BV

Hoe zit een DCS-systeem in elkaar?

Vooraleer u ons inschakelt om dit type van procesautomatisering te installeren voor uw bedrijf, is het belangrijk om een goed beeld te krijgen van de werkwijze van dit systeem. Een DCS-systeem PlantPAx is een verzameling van allerlei verschillende computerprogramma’s. Die gebruiken dan weer computingnodes en werken samen via een gemeenschappelijk netwerk om te communiceren en zo een bepaald doel te bereiken. Op die manier kan u het distributed control system inzetten voor bijvoorbeeld procesbesturing. Door een PlantPAx DCS te laten installeren door de experten van MR Automation is uw bedrijf helemaal klaar voor de toekomst. U merkt meteen het verschil in de productiviteit en efficiëntie van uw onderneming. Zo bespaart u bovendien ook op heel wat onnodige kosten!

Contacteer ons vandaag nog

Heeft u besloten om een DCS-systeem PlantPAx te laten installeren in uw bedrijf? Of bent u op zoek naar andere soorten van automatisering, zoals een PAC-programmatie of een HMI-, SCADA-, Batch-, Historian- en Drive-programmatie? Wat u ook zoekt, wij helpen u graag verder. Neem contact met ons op door te bellen naar het nummer 0476/63 01 35 of door ons handige contactformulier in te vullen. We leggen u met veel plezier alles uit over een distributed control system PlantPAx.

Contacteer ons

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.