✓ Grote en kleine projecten
✓ Automatisering van machines
✓ Werkzaam in veel sectoren

Bij MR Automation in Brugge rekent u op de beste installatie van uw Allen-Bradley PLC door een ervaren PLC- en PAC-programmeur. We zijn gespecialiseerd in Rockwell Automation en voeren met veel plezier uw PLC-implementatie of PAC-implementatie uit. Als erkend integrator van de PLC- programmatie en PAC-programmatie hebben we doorheen de jaren al ervaring opgedaan in verschillende sectoren. We staan daarom steeds klaar om uw bedrijf te helpen met het distributed control system van PlantPAx.

Heeft u interesse in Allen-Bradley PLC?


Vul het contactformulier nu in
MR Automation BV

Waarvoor dient een Allen-Bradley PLC?

Allen-Bradley PLC is een product dat Rockwell Automation heeft gecreëerd. Het is een speciale hardware voor bedrijfsautomatisatie. Wanneer u er dus voor kiest om door onze PAC-programmeur uw PLC-besturingssystemen te laten installeren, voelt u meteen het verschil in uw bedrijf. Deze programma’s helpen om zowel machines als processen te beheersen en te automatiseren. PLC-implementatie en PAC-implementatie kunnen van pas komen in verschillende industrieën. Heeft u dus een chemiebedrijf, voedingsbedrijf of een heel andere soort fabriek en lijkt proces- en machine-automatisatie de juiste volgende stap voor u? Dan komen we snel langs voor de PLC-programmatie en PAC-programmatie. Wij kunnen het proces en de machines programmeren zoals u dit zelf wenst. We maken hiervoor gebruik van verschillende producten van Rockwell Automation. Zo hebben we naast de bekende Allen-Bradley PLC ook systemen van PlantPAx DCS ter beschikking. Welke PLC-besturingssystemen u ook kiest, u rekent steeds op een installatie die bestand is tegen invloeden van buitenaf. Onze PAC-programmeur staat bovendien bekend om een zeer nauwkeurige programmering, zodat u meteen aan de slag kan met uw installatie.

Wat is PLC en PAC juist?

Er zijn verschillende soorten procesautomatisering waar wij ons mee bezig houden. Een eerste voorbeeld hiervan zijn de PLC-besturingssystemen, zoals de Allen-Bradley PLC. De afkorting staat voor “programmable logic controller” en betekent dus een programmeerbare logische eenheid. In de computer is een microprocessor aanwezig die we tijdens een PLC-implementatie zo programmeren dat uw installatie zonder uw invloed verder blijft werken. Een PLC-programmatie vraagt om een deskundige programmeur. Onze PAC-programmeur is daarom ook gespecialiseerd in PLC-systemen. Een PAC-programmatie verloopt ongeveer hetzelfde. De zogenaamde “programmable automation controller”, oftewel programmeerbare automatische controller, heeft echter heel wat nieuwe opties voor bijvoorbeeld de user interface. Deze nieuwe PAC-implementatie kost wel iets meer dan de PLC-implementatie door onze experten. U krijgt er echter veel voor terug. Het is dus zeker de moeite waard om een PAC-programmatie of PLC-besturingssystemen van Rockwell Automation, zoals een PlantPAx DCS, Allen-Bradley PLC of PAC (via Studio 5000), te kiezen.

Schakel ons in voor een deskundige installatie

Heeft u interesse in een PLC-programmatie, PAC-implementatie, PlantPAx DCS of Allen-Bradley PLC/PAC? Wacht dan niet langer en contacteer ons vandaag nog! U kan ook altijd eens een kijkje nemen tussen de andere activiteiten die wij bij MR Automation uitvoeren. Wie weet helpen we u binnenkort verder bij de automatisering van uw installatie met een PlantPAx DCS-systeem of een gewoon PLC/PAC SCADA-systeem.

Contacteer ons

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.