✓ Grote en kleine projecten
✓ Automatisering van machines
✓ Werkzaam in veel sectoren

Bij MR Automation in Brugge en Herentals installeren we met veel plezier een PlantPAx DCS. Dit bekende distributed control system is van de hoogste kwaliteit en kan zeker niet ontbreken in uw bedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in de programmering van dit type systemen en hebben hier dan ook al heel wat jaren ervaring mee.

Heeft u interesse in PlantPAx DCS?


Vul het contactformulier nu in
MR Automation BV

Waarom u het best kiest voor een PlantPAx DCS

Als bedrijf wilt u altijd naar de toekomst kijken en mee zijn met de nieuwste technologieën. Dit begrijpen wij zeer goed. We komen daarom met veel plezier dit systeem voor een procesbesturing voor u installeren. Als het aankomt op bedrijfsautomatisering kan u namelijk niet veel beters kiezen dan de PlantPAx DCS. Dankzij dit kwaliteitsvolle product integreert u eenvoudig alle automatiseringsactiviteiten in een overkoepelend systeem. Weet u niet goed hoe u hieraan moet beginnen? Dat is geen enkel probleem, want wij zijn echte experten op het vlak van procesautomatisatie. Dankzij ons rekent u steeds op een verhoging in de productiviteit en efficiëntie.

Bekijk onze voorgaande projecten

Wilt u weten of wij ook een PlantPAx DCS bij uw sector installeren? Neem dan snel eens een kijkje naar de verschillende projecten die wij reeds tot een goed einde brachten. Zo merkt u meteen dat wij kennis hebben van allerlei bekende programma’s en installaties van bijvoorbeeld Studio 5000 en PlantPAx DCS. Twijfel zeker niet om ons te contacteren via het e-mailadres info@mrautomation.be bij vragen.

Contacteer ons

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.