✓ Grote en kleine projecten
✓ Automatisering van machines
✓ Werkzaam in veel sectoren

Als echte specialisten op het vlak van bedrijfsautomatisatie, helpen wij u graag met de automatisering van uw bedrijf in elke industrie. Een bedrijf automatiseren, doet u niet in een dag. U schakelt hiervoor het best MR Automation uit Brugge of Herentals in. Wij weten exact welke producten of software u nodig heeft voor een volledige bedrijfsautomatisering. We zijn u graag van dienst met onze uitgebreide services.

Heeft u interesse in bedrijfsautomatisatie?


Vul het contactformulier nu in
MR Automation BV

Hoe gaan we te werk tijdens een bedrijfsautomatisatie?

Vooraleer we echt kunnen beginnen aan de automatisering van uw bedrijf, is het interessant om te bespreken wat u juist verwacht van deze dienst. We vinden het namelijk zeer belangrijk dat de bedrijfsautomatisering is aangepast aan uw wensen en noden. Alleen op die manier geniet u ten volste van de vele voordelen die het automatiseren van een bedrijf biedt. Na een kennismakingsgesprek over de verwachtingen van bedrijfsautomatisatie gaan we dan op zoek naar de procesautomatisering die het best bij u en uw onderneming past. Wilt u bijvoorbeeld graag de productielijnen automatiseren? Of zoekt u een manier om uw machines te programmeren? Wij kunnen het allemaal. Bij MR Automation staan we immers bekend om onze uitgebreide kennis wat betreft bedrijfsautomatisatie. Onze ervaren onderaannemers houden zich bijvoorbeeld bezig met de mechanische bewegingen van de machines of met het installeren van sensoren. Er zijn namelijk verschillende onderdelen aan de automatisering van uw bedrijf. Voor welk type bedrijfsautomatisering u kiest, laten we volledig aan u over. We geven uiteraard wel advies over het automatiseren van uw bedrijf indien u dit wenst.

In welke sectoren zijn we werkzaam?

Als experten in bedrijfsautomatisatie, zijn we werkzaam in allerlei sectoren. We staan altijd klaar voor een nieuwe uitdaging en automatiseren met veel plezier uw bedrijf. Enkele voorbeelden van waar wij reeds een bedrijfsautomatisering tot een goed einde brachten, zijn:

  • Voedingsindustrie
  • Farmabedrijven
  • Textielindustrie
  • Petrochemie, chemie en fijnchemie
  • Metaalindustrie
  • Bouwindustrie
  • Oil en gas
  • Tankterminals

Voor welke sector wilt u ons graag inschakelen voor de automatisering van uw bedrijf? Geen enkele taak is te groot voor ons! Als u graag specifiek wilt zien welke bedrijfsautomatisatie we reeds voltooiden, neemt u het best een kijkje tussen onze voorgaande projecten.

Ontdek de producten die wij gebruiken

Om uw bedrijf te automatiseren, maken we alleen gebruik van de beste producten en installaties. Zo hebben we bijvoorbeeld de nieuwste DCS-systeem, PlantPAx van Rockwell Automation, ter beschikking om de automatisering van uw bedrijf tot een goed einde te brengen. Heeft u nog vragen over onze bedrijfsautomatisering of wilt u exact weten welke materialen we gebruiken voor de bedrijfsautomatisatie? Neem dan snel contact met ons op door te bellen naar 0476/63 01 35.

Contacteer ons

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.