✓ Grote en kleine projecten
✓ Automatisering van machines
✓ Werkzaam in veel sectoren

Dankzij onze producten en programma’s geniet u van de beste lijnautomatisatie voor uw bedrijf. Wij zijn erkende installateurs met vele jaren ervaring. Bij MR Automation in Brugge en Herentals bent u er daardoor altijd zeker van dat de efficiëntie in uw onderneming aanzienlijk toeneemt, wanneer we langskomen om de nodige programma’s te installeren.

Heeft u interesse in lijnautomatisatie?


Vul het contactformulier nu in
MR Automation BV

Stroomlijn uw productie met onze lijnautomatisatie

Als specialisten in het veld bieden we verschillende soorten procesautomatisering aan. Wilt u bijvoorbeeld de procesbesturing efficiënter laten werken? Dan is een DCS-systeem PlantPax DCS, PLC, PAC, SCADA HMI, Batch of Historian van Rockwell Automation de ideale oplossing voor u. Gaat de productielijn niet vlot genoeg en wilt u dit proces stroomlijnen? We stemmen voor u de verschillende installaties op elkaar af en installeren een process controller om de prestaties van uw bedrijf in beeld te brengen. Welke diensten u ook van ons verwacht voor uw lijnautomatisatie, wij hebben altijd de juiste oplossing voor u klaarstaan. Bovendien voeren we de implementatie van de verschillende programma’s en de installatie van de systemen uit tegen een scherpe prijs.

Ontdek in welke sectoren wij werkzaam zijn

MR Automation heeft al heel wat projecten tot een goed einde gebracht in diverse sectoren, zoals de voedingsindustrie, textielindustrie en bouwindustrie. Wacht daarom niet langer om ons in te schakelen voor lijnautomatisatie. Om meer te weten te komen over onze service stuurt u eenvoudig een e-mail naar info@mrautomation.be.

Contacteer ons

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.