✓ Grote en kleine projecten
✓ Automatisering van machines
✓ Werkzaam in veel sectoren

Een process controller kan niet ontbreken in uw bedrijf. Bij MR Automation in Brugge en Herentals zijn we gespecialiseerd in de installatie van dergelijk product en nog veel meer. Op ons rekent u voor uitgebreide service en de nauwkeurige plaatsing van apparatuur die uw productie heel wat efficiënter maakt.

Heeft u interesse in process controller?


Vul het contactformulier nu in
MR Automation BV

Wat doet een process controller juist?

Als onderdeel van de procesautomatisering, kan u ervoor kiezen om een process controller te laten installeren door een van onze ervaren installateurs. Deze regelaar zorgt ervoor dat u zich niet langer zorgen hoeft te maken over de verschillende procesvariabelen. Heeft u bepaalde installaties die binnen een specifieke parameter moeten blijven wat betreft de temperatuur of druk? Dan zorgt de controller ervoor dat dit het geval is. Eenmaal er zich een afwijking voordoet, lost de process controller dit meteen op. Net zoals een PAC-programmatie, programmeren wij voor u de exacte waarden waartussen de parameters horen te blijven.

Schakel ons in voor nog meer installaties

Is een process controller niet het enige dat u wilt toevoegen aan uw bedrijf? Wilt u bijvoorbeeld ook een PlantPAx DCS-installatie? Dan wacht u het best niet te lang om contact met ons op te nemen. Wij zijn steeds bereikbaar via het nummer 0476/63 01 35. Daarnaast beantwoorden we snel al uw vragen over onze activiteiten als u een e-mail stuurt naar info@mrautomation.be.

Contacteer ons

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.